חוות דעת נוספת לאחר בדיקה בנשיפה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

13/03/2022 | 19:23 | מאת: אבי

תוצאות חיפוש עבור "שלום , במסגרת בדיקת נשיפה הסתבר שאני סובל מקוצר נשימה . הרופא אמר לי בע"פ כנראה ברונכיטיס כרוני או אסטמה בתשובה לרופא המשפחה רשם חסימה קלה fev1=74% סטורציית חמצן 98% ורשם לי רלבר 92 . אני מהסס להתחיל לקחת את המשאף משום שחוץ מבדיקת הנשימה לא בוצע צילום ריאות או בדיקה עם סטטוסקופ . אשמח לחוות דעת " פורום מחלות ריאה כניסת מנהלים שאלה חדשה

שלום, אם אין קוצר נשימה אפשר להמתין לבדיקה יסודית במרפאת ריאות ולא להתחיל טיפול רק לפי בדיקת התפקודים.

מנהל פורום מחלות ריאה