תרופה והסיבה למצב הנשימה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

29/06/2021 | 18:01 | מאת: אלעד

שלום אני נוטל קלונקס שנתיים בגלל חרדות ולא היו לי אף פעם בעיות של נשימה מה עוד שאני מנסה לרדת מהכדורים האלו לאחרונה אני חש בכל מיני דברים שקשורים לנשימה שלא היו לי בעבר ולא היו לי בכל תקופת הלקיחה של התרופה עכשיו אני הבנתי בגדול שהתרופה לא עושה בעיות בנשימה אבל בעלון לצרכן קראתי שזה יכול לעשות קשיי נשימה דיכוי נשימתי ועוד סיבות של נשימה מה דעתך יכול ליהות שהתרופה גורמת לדברים שאני חש ?

שלום, זה נדיר שקלונקס יעשה דיכוי נשימה במינונים רגילים פרט לאנשים חולין מאוד או מבוגרים.

מנהל פורום מחלות ריאה