נתוני סטורציה נמוכה 88-92

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

25/06/2021 | 08:21 | מאת: אלי

שלום, בן 71.5, בבדיקה אקראית נמצאה סטורציה 88-92, הולך, שוחה, לאחרונה כאבי אישיאס, ערכי המוגלובין 11.4, לאחרונה ירד הההמוגלובין מאזור 13 עקב נטילת דפסון לטיפול במחלת עור (פמפיגוס הרפטיפורמיס), ברקע ירידה חדה במשקל במסגרת סדנא לשינוי תזונה לצורך שיפור מדגים חיוניים שאמנם השתפרו, אשמח להתיחסות לגבי סיבות ומה לעשות. תודה

שלום, הייתי מציע בשלב ראשון לחזור על הבדיקה. אם אכן יש בעיה מציע בירור על צילום חזה, אקו לב ובדיקת תפקודי ריאות מלאים.

27/06/2021 | 00:16 | מאת: אלי

תודה

מנהל פורום מחלות ריאה