בדיקת תפקודי ריאות..

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

13/05/2021 | 23:34 | מאת: תמר

שלום. אני מאובחנת עם בברונכיטיס אלרגית. והייתי היום בביקורת אצל הרופא ריאות ועשיתי אצלו בדיקת תפקודי ריאות. אחרי שהיתי אצלו שמתי לב שבבדיקה הוא רשם משקל של יותר מ- 12 קילו מהמשקל שלי (אני שוקלת 53 והרופא רשם 65 ק"ג) תוצאות הבדיקה היו תקינות. 82%-FVC 3.1) FEV1 2.9 - 85% FEV1\FVC 94 - 112%) עד כמה יכול להיות שינוי בהם אם המשקל היה נכון? תודה רבה

שלום, הטעות במשקל לא משנה את התוצאה. מה שחשוב שלא היתה טעות בגובה, במין ובגיל.

מנהל פורום מחלות ריאה