מדוכא חיסון - הבהרת השאלה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

08/05/2021 | 06:57 | מאת: יוסי

שאלתי לגבי מדוכא חיסון: - לא מתכוון בכלל לחיסון קורונה. אנ כבר מחוסן לקורונה מינואר. - אלא, אם למשל אדם שמקבל כעת סטרואידים, ולכן מרגע זה הפך למדוכא חיסון. שתי שאלות ספציפיות: 1. האם למשל הוא יכול להיכנס לבריכה של צימר שאחרים שחו בו אתמול, או לים התיכון או לכנרת. 2. האם יש לכם נייר עמדה/הוראות שאתם נותנים למושתלי הריאה שלכם בנושא שמירת הזהירות כנגד הידבקות ממחלות כלליות.

שלום, אין לנו הנחיות ספיציפיות אלא הדרכה כללית. מושתלימריאה מדוכאים בצורה מיוחדת בגלל שימוש בשילוב תרופות ולא רק פרדניזון והם צריכים להיזהר יותר. זה רעיון טוב להוציא נייר עמדה. ננסה לקדם זאת.

מנהל פורום מחלות ריאה