קושי לקחת אוויר לריאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

07/05/2021 | 23:42 | מאת: שי82

היי דוקטור אני בן 30 אוטוטו לפני השנתיים במהלך אימון משקולות בחדר כושר חשתי קושי להכניס אוויר לריאות (במנוחה בין סט לסט) כאילו תחושה שהגוף צריך אוויר ואני לוקח נשימה עמוקה ונכנס 20/30% ממה שצריך זאת התחושה וזה קרה פעמיים אחד אחרי השני ועם זה התחילה סחרחורת והדופק עלה ותחושה שכאילו אני תכף מאבד הכרה. ביצעתי בדיקות קרדיולוגיות ונשלל כל סיבה קרדיולוגיות וגם mri מוח תקין בדיקות דם גם תקינות. והיום בערב חשתי ברע מין סחרחורת כזו וגם קושי בהכנסת אוויר וזה נורא נורא מלחיץ. מה כדאי לעשות לפי דעתך?

שלום, נראה לי שאתה צריך להפחית עומסים ולהתאמן בצורה מתונה יותר.

מנהל פורום מחלות ריאה