צילום חזה בבדיקות שעושים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

04/05/2021 | 18:49 | מאת: אלעד

שלום שהייתי במיון כמה פעמים בעקבות כאבים בלב וקצב לב מהיר תמיד חוץ מהבדיקות של הלב והבדיקות דם עשו לי צילום חזה מה רוצים לראות בצילום משהו שקשור לריאות הנשימה ? ואם הצילום תקין על מה זה מעיד מבחינת הנשימה והריאות ? וגם בסיכום לרוב היה רשום נשימה בועית ללא קרפיטציות ללא חירחורים וציפצופים ועוד דברים היה רשום בעניין הנשימה מה זה אומר ?

שלום, הבדיקה היתה תקינה. מחפשים לראות שאין בעה אחרת בריאות כמו דלקת שיכולה להסביר את התלונות.

מנהל פורום מחלות ריאה