נשימה ריאות והמצב הכללי

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

04/05/2021 | 17:45 | מאת: עידו

שלום איך קורה שלאנשים פתאום יש מחסור בחמצן או קשיי נשימה או כל מיני בעיות שקשורות לריאות ונשימה זה יכול לבוא ככה ? או שיש גורמים לרוב שגורמים לכך ואם כן אז איזה גורמים למשל ? ואיך פעילות גופנית אירובית כגון ריצה עוזרת לריאות לחמצן לנשימה ולכל מה שקשור לבעיות שיכולות ליהות כשמירה כמניעה לבעיות כאלו ?

שלום, לרוב מחלות ריאה נגרמות מעישון, זיהומים שונים ויש גם מחלות כרוניות שמוחמרות ע"י חשיפה לאלרגנים. פעילות גופנית אירובית מומלצת.

מנהל פורום מחלות ריאה