קוצר נשימה וחוסר חמצן

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

28/04/2021 | 22:45 | מאת: דליה

ערב טוב דוקטור אני בת 47 ללא מחלות רקע ברקע pfo גדול שטרם נסגר לפני שבוע עברתי בדיקת אקו לב דרך הושט לבירור גודלו של pfo לפני החלטה לסגירה עקב אירועים נירולוגים בעשור האחרון יום למחרת הבדיקה התחלתי להרגיש קוצר נשימה מעין קושי לנשום עמוק מהפה הרגשה של חנק וחוסר חמצן קיבלתי לאחר יומיים כדורי erdaton ללא שיפור הפסקתי לקחת לאחר 3 ימים היום ביקרתי שוב אצל רופאה שנתנה לי קרולין הבדיקה הגופנית היתה תקינה טרם בוצע צילום חזה בבדיקה נמצא רשרוש בלב נכון לעכשיו כבר שבוע אין שיפור אני מרגישה החמרה במצב בדיבור , בהליכה ובמנוחה מה לעשות ? אני מפחדת מאוד תודה רבה

28/04/2021 | 22:49 | מאת: דליה

הכוונה לראולין סטורציה היתה 95 הבוקר בבדיקה

29/04/2021 | 15:28 | מאת: דליה

צילום חזה מהיום תקין

שלום, אני מבין שההחמרה קשורה בבדיקה, יתכן שהצינורית של האקו שהכניסו גרמה גירוי למעבר לקנה. עקרונית זה אמור להשתפר ולא מהוה בעיה חמורה. יש לפנות לרופא הקרדיולוג.

מנהל פורום מחלות ריאה