זיהום ריאתי ודלקת ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

27/04/2021 | 18:41 | מאת: אלי

מה גורם, או עשוי לגרום, לזיהום ריאתי, שבעקבותיו עלולה להתפתח דלקת ריאות? והאם ניתן להימנע מזיהום כנ"ל?

שלום, זיהום ריאתי יכול להיגרם מחיידק או וירוס. הדרך להימנע מזיהום היא כפי שנמנעים מחשיפה לקורונה. הימנעות מחשיפה לאנשים חולים והגיינה.

29/04/2021 | 21:34 | מאת: אלי

שלום, אני מכיר אנשים שנמנעו מחשיפה לקורונה, נמנעו מחשיפה לאנשים חולים ושמרו על היגיינה, ובכל זאת לקו בזיהום ריאתי. אילו גורמים נוספים עשויים להיות מעורבים בזיהום כזה?

מנהל פורום מחלות ריאה