שוק אנפילקטי

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

26/04/2021 | 20:21 | מאת: מירי

אשמח לברר: האם זה נכון ששוק אנפילקטי אצל חולי אסתמה אבל גם בכלליות לא חייב להופיע בפעם הראושנה שבה לוקחים תרופה חדשה או טיפול חדש ויכול להופיע גם בפעם השניה? כמה פעמים עם התרופה או התוסף או הטיפול צריכות לעבור כדי לדעת שאם הן עברו כבר אין אלרגיה או שיש סיכוי ממש ממש נמוך לשוק אנפילקטי? עליי לקבל טיפול ביולוגי למיגרנה שאותו מזריקים בכלל לבד בבית. רופאת המפשחה אמרה לי לעשות באשפוז יום ולא ללכת מהר הביתה בפעם ראשונה. האם לפי דעתך אשפוז יום של מכבי שזה בקופה ויש בו רופאה, אחיות ויש גם במסדרון ליד עמדת החייה זה מספיק? או שכן לנסות לקבל ממכבי הפניה לאשפוז יום של בית חולים? במידה ויש שוק אנפלילקטי(אני עם אסתמה מאוד קשה ואלרגיות), האם למעשה זה בסדר להיות באשפוז יום של הקופה ולא בית חולים כי מספיק אפיפן, עירוי נזולים, סורואידים ויש החייאה שם, או שיש דברים נוספים שצריך לעשות שיש רק בבית חולים? תודה!

שלום, מספיק אשפוז יום של מכבי שיש שם כל הציוד והצוות הנדרשים לתגובה במקרה הצורך.

מנהל פורום מחלות ריאה