תפקודי כבד ואיזוניאזיד - שאלת המשך

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

25/04/2021 | 18:41 | מאת: אמנון

תודה על המענה המהיר אין כרגע כאבי בטן ואין סימני צהבת הנחו אותי לבצע בדיקות דם שוב חודש לאחר הבדיקה הקודמת לפני קבלת המנה החודשית הבאה של הכדורים. הפעם אבקש גם לבצע בדיקת בלירובין * האם בערכים כמו שלי או חלילה אם אגיע לערכים פי 3, לאחר הפסקת הטיפול הכבד חוזר לערכים נורמליים או שעלול להישאר נזק קבוע לכבד ? * האם הערכים שציינתי צפויים לאחר חודש טיפול או שהם גבוהים מהצפוי ? * האם העליה בערכים צפויה להמשיך לעלות בד״כ באם הם מתייצבים לאחר החודש הראשון/השני ? * האם נדרש לבצע טיפול כלשהוא (כדורים, ויטמינים) בזמן טיפול באיזוניאזיד ? טיפול תומך או מונע כלשהו ? המון תודה על הסבלנות והמענה

שלום, אין לי תשובה ברורה למה יקרה ולכן עושים את המעקב. העלייה בבדיקות אינה תקינה, אבל בדרך כלל אחרי הפסקת התרופה הערכים חוזרים לתקין והכבד מתאושש.

מנהל פורום מחלות ריאה