בליטה בגרון חשודה כהפרשה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

25/04/2021 | 12:28 | מאת: ירון

עברתי סיטי ריאות, רופא ריאות מצא אמפיזמה, יש קשריות במעקב. את זה אני מבין ומקווה שלא יתפתח לסרטן. נמצא משהו שמפריע לי בגרון..כתוב בליטה בחלק הקדמי של הטרכיה חשודה כהפרשות, אני מרגיש את זה מפריע בגרון. הרופא אמר נראה אחרי מעקב. מה זה בעצם? האם צריך עוד בדיקה למשל הסתכלות ישירה על המקום עם מצלמה לאבחנה? האם זה בר טיפול? והאם זה מעלה את הסיכוי לסרטן? תודה :)

שלום, אם זו הפרשה מעין ליחה, זה ייעלם. לעיתים עושים ברונכוסקופיה לוודא זאת.

מנהל פורום מחלות ריאה