מחלת IPF, יחד עם MPA

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

23/04/2021 | 21:13 | מאת: יוסי

אני חולה IPF מזה מספר שנים, ומטופל בהצלחה עם אופב. השבוע הובחנתי באיכילוב ב MPA (תוך אישפוז בעקבות חום ממושך, פגיעה בתפקודי כליות, מערכת עצבים ברגליים). התחלתי טיפול סטרואידי, ועומד גם לקבל טיפול מבטרה. - האם הטיפול באופב צריך להמשיך? - הביקורת המתוכננת שלי במרפאת ריאות היא בעוד 5 חודשים. האם אני צריך להגיע לרופא ריאות "בהיסטריה" כדי לקבל הנחיה גם מבחינתו הכי מוקדם שאפשר?

שלום, מציע להתייעץ כבר עכשיו עם רופא הריאות שלך. כדאי לבדוק שוב את האבחנה של IPF ולהתאים את הטיפול.

25/04/2021 | 02:27 | מאת: א

לבדוק שוב את האבחנה כי ייתכן שהיא שגויה?

מנהל פורום מחלות ריאה