נשימה באופן כללי

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

20/04/2021 | 02:19 | מאת: אבנר

אני בן 34 נוטל קלונקס 0.5 בגלל חרדות שנתיים כעת אני בירידה מהכדורים האלו בהדרגתיות עד הפסקתם לחלוטין לפני שנתיים ביצעתי בדיקות לגוף בגלל תחושות פיזיות של כאבים באיזור הלב לחצים בראש ועוד סימפטומים כאלו ואחרים עשיתי אקו לב אק"ג אקו לב במאמץ סיטי ואם אר איי מוח בדיקות דם הכל היה תקין כמו כן עוסק בפעילות גופנית כגון ריצה הרבה זמן אף פעם לא היו לי בעיות בנשימה לאחרונה היה לי למשך כמה שעות זה קרה פעם אחת מה שלא היה לי אף פעם תחושה כזאת שאני חייב להוציא אוויר כל רגע או שהאוויר נתקע כזה בבטן ואז לוקח כמה שניות עד שהוא יוצא מה זה ? ממה זה יכול ליהות ? האם תופעות לוואי של הכדורים ? האם סיבה אחרת ? אציין שלא הופיע לי באותו רגע כבדות בנשימה או קוצר נשימה בכלל אף פעם גם לא היה לי מה עוד שאני עוסק בספורט אירובי ריצה ובכושר מה יכול ליהות הסיבה שחשתי שכל רגע צריך להוציא אוויר או שהאוויר נתקע בבטן מה דעתך ?

שלום, תלונות על נשימה יכולות להיות קשורות בלחץ וחרדה. מציע לבדוק גם בכיוון הזה מעבר להערכה של רופא המשפחה.

מנהל פורום מחלות ריאה