תוצאות בדיקת גזים בדם ורידי

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

19/04/2021 | 15:29 | מאת: גלי

תוצאות בדיקת גזים בדם ורידי מהזרוע: Venous Acid/Base Balance: pCO2 - 46.1 pO2 - 17.3 HCO3 (Bicarbonate) - 26.7 Base Excess 1.1 ------------------------ Co-Oxymetry: Saturation, O2 - 23.2 Oxyhemoglobin - 22.7 Carboxyhemoglobin - 1.0 Methemoglobin - 1.2 Deoxyhemoglobin - 75.1 האם רמות החמצן תקינות? אציין כי אני סובלת מחולשת שרירים ממקור שטרם ידוע. תודה מראש.

שלום, רמות חמצן ניתן לבדוק במדידת סטורציה או בבדיקת גזים מהעורק.

מנהל פורום מחלות ריאה