קוצר נשימה לאחר קורונה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

18/04/2021 | 19:00 | מאת: אנונימי

שלום רב. רופא משפחה אמר לי ליטול ונטולין עם מיי מלח לאינהלציה עקב קוצר נשימה לאחר קורונה,לאחר שאני משתמש זה עוזר לשעה שעתיים מקסימום ולאחר מכן חוזר החוסר באויר ויש לציין שעשיתי צילום לבדיקת ריאות אצל רופא ריאות כולל אקו לב והכל תקין השאלות שלי הם. 1.אני לא חולה אסמתי האם אין בעיה להשתמש עם ונטולין לאינהלציה וזה לא ממכר. 2.שאלתי את הרופא עם יש תרופה ארוכת טווח לקוצר נשימה הוא אמר לי לא כי אני לא חולה אסמתי 3.האם אפשר לשלב משאף ונטולין עם ונטולין לאינהלציה במשך היום? תודה

שלום, 1. זה לא ממכר. 2.יש תרופה ארוכת טווח וצריך להחליט אם יש בה צורך במרפאת ריאות. 3. אפשר לשלב. זה אותו חומר אבל כדאי לבדוק מה הטיפול היעל במרפאת ריאות.

28/04/2021 | 18:48 | מאת: המשך שאלה

הייתי אצל רופא ריאות הוא אמר לי להשתמש עם משאף אטרובנט למשך חודש, 4 פעמיים ביום אבל כמו שאמרתי בהודעה הראשונה זה עוזר לי לזמן של חצי שעה שעה מרגע השאיפה. למה לא לתת לי לי תרופה ארוכת טווח. מבקש עזרה דחוף. תודה.

מנהל פורום מחלות ריאה