בדיקת סיטי קרינה נמוכה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

16/04/2021 | 21:37 | מאת: מיכל

היי. בבדיקת ct חזה בקרינה נמוכה נכתב: אטלקטזה לוחית בלינגולה. בrml הרחבה פריפרית מקומית של סימפונות קטנים עם הסננה נודולרית עדינה בצורת tree en bud מה המשמעות? האם זה יכול להיות סרטן חס וחלילה? אציין כי בבדיקה ב2018 לא ראו כלום והבדיקה הייתה תקינה. תודה רבה

16/04/2021 | 22:30 | מאת: מיכל

אציין כי בבדיקת ct בטן לפני שלושה חודשים נכתב תסנין פסי עם מרכיב נודולרי בחלקו התחתון של rul יתכן תוכן בברונכים פריפריים

16/04/2021 | 22:33 | מאת: מיכל

בת 55. עישון מועט בעבר

שלום, התיאור לא מתאים לסרטן אלא לסימני דלקת או זיהום. צריך לראות את הבדיקה במרפאת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה