טיפול בקוצר נשימה מהחלמה מקורונה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

10/04/2021 | 22:33 | מאת: אאא

החלמתי מקורונה לפני כחודשיים ובינתיים משבוע לשבוע יותר קשה לי לנשום ויש לי גם כאבים בחזה. אקו לב במנוחה ואקג תקינים, סטורציה 99 תמיד גם בזמן המחלה כשבקושי יכולתי לנשום. גם לא היה לי חום ולא אושפזתי. לוקח זמן להגיע לבדיקת תפקוד ריאות וצילום חזה אז בינתיים התחלתי לנשום סלאיין 0.9% עם נבולייזר. רציתי לדעת אם זה יכול לעזור או לגרום לי נזק? וגם עוד איזה בדיקות כדאי לעשות לפני שאגיע למומחה ריאות או בית חולים?

10/04/2021 | 23:29 | מאת: אאא

ועוד שאלה, האם אני יכול להתאמן עד כמה שאני יכול או שעדיף לא להתאמץ? כשאני מנסה לעשות תרגילים אני נהיה תשוש ובלי אוויר ממעט מאוד חזרות או מריצה של פחות מדקה. לפני הקורונה יכולתי לרוץ ולהתאמן רצוף בין 30-60 דקות בלי בעיה.

12/04/2021 | 21:07 | מאת: אאא

צירפתי צילום חזה, אשמח לחוות דעת אם אפשר וגם לדעת אם יש משהו שאני יכול לעשות כדי להקל על המצב שלי עד הפגישה עם מומחה ריאות

שלום, ממליץ להמשיך פעילות גופנית סבירה. לא הצלחתי לראות את הצילום. לפעמים לוקח יותר זמן להחלמה.

12/04/2021 | 23:41 | מאת: אאא

היי, צירפתי שוב וגם יש את התמונות כאן https://imgur.com/a/gVlEqos

שלום, הצילום ששלחת נראה תקין.

מנהל פורום מחלות ריאה