ליחה שמופיעה אצלי כבר חודש

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

31/03/2021 | 20:37 | מאת: גל

יש לי אלרגיה ואסטמה קלה וחליתי בקורונה לפני 4 חודשים. האסטמה טיפה התגברה בגלל הקורונה והתחלתי להשתמש במשאף סימביקורט ואינלאציות כחודשיים. היום אני כבר לא משתמש במשאף ובאינלציות כי אני לא מרגיש צורך אבל מה שכן יש לי ליחה מתחת לגרון שבאה והולכת. איך מטפלים בליחה וממה היא נגרמה לדעתך? באופן אישי הפסקתי לשתות חלב רגיל, עגבניות, הורדתי את כמות הבשר.

שלום, לפעמים הליחה מגעיה מהאף ומערות הפנים. גם אלרגיה יכולה להחמיר. ממליץ בינתיים לחזור לסימביקורט עד לביקורת הרופא.

מנהל פורום מחלות ריאה