קור התקררות ומחלות שונות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

28/03/2021 | 21:16 | מאת: לילוש

שלום, יצאתי מהמקלחת (רותחת), התלבשתי היטב וישבתי כרבע שעה בחדר עם חלון פתוח עד שהבנתי שהוא פתוח. בחוץ 10 מעלות ורוח. היות והייתי לבושה היטב לא היה לי קר ולכן לא שמתי לב. האם אני יכולה לחטוף דלקת ריאות מכך שהשיער רטוב והחלון פתוח? להתקרר? לחטוף איזשהן מחלות אחרות? תודה

שלום, הקור בלבד לא גורם לדלקת. נהוג לומר שחשיפה לקור מחלישה את מערכת החיסון ואז בעקיפין יכולה להיגרם דלקת אך לא ראיתי שמחשבה זו מבוססת מדעית.

מנהל פורום מחלות ריאה