שיעול אחרי ניתוח בהתאוששות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

23/03/2021 | 01:08 | מאת: מעין

שלום, בת 30 אני אסטמטית ועברתי ניתוח לפני שבוע.. בהתחלה רצו לעשות בהרדמה מלאה אבל כשראו את תפקודי הריאות וראו שיש לי שיעולים מאוד חזקים החליטו שיעשו הרדמה מקומית וסדציה ושלא יהיה טובוס... תוך כדי ההתאוששות היה לי התקף שיעולים שבחיים לא היה לי... הייתי חצי רדומה והשתעלתי מאוד חזק ובלי הפסקה... קראו לרופא שבדר את הריאות שלי כשהייתי עדיין חצי רדומה.. שמו לי חמצן ואנהלציה ורק אחרי 3 שעות העבירו אותי למחלקה... בביקור רופאים הרופא אמר שאני צריכה להחליף משאף אם אני משתעלת ככה חזק למרותו (לא הפסקתי לקחת לפני הניתוח)... מה הסיבה שבכלל היה לי התקף מאוד חזק אם לא הכניסו טובוס והכל היה רגיל? מה היה הטריגר? לעולם לא היה לי התקף כזה... יש לי תמיד הרבה פחות...

23/03/2021 | 02:14 | מאת: מעין

עברתי ניתוח שלא קשור לריאות

שלום, האם קיבלת איזו תרופה חדשה? אולי רגישות למשהו שהיה בחדר ניתוח? קשה לדעת. צריך להגיע למרפאת ריאות לבירור אם השיעול לא חלף.

מנהל פורום מחלות ריאה