בהמשך לתשובתך בבקשה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

14/03/2021 | 15:45 | מאת: Ya

שלום בענין הפרדניזון זה בגלל שכל חודש וחצי חודשים יש החמרה נשימתית ...ולכן מעלים פרדניזון כרגע בתהליך של איזון המינון נקווה שנצליח להגיע למטרה ... כפי שכתבתי הטיפול שלי הוחלף באישפוז ל cellcept 2000 מג מחולק פעמיים ביום ופרדניזון לפי מה שאני הבנתי המחלה אצלי “שקטה״ אז למה בעצם צריך לדכא את מערכת החיסון אם שקטה ?? תודה רבה

שלום, אם את תלוייה בכל כך הרבה תרופות לצערי אי אפשר להגדיר את המחלה שלך כ"שקטה".

מנהל פורום מחלות ריאה