שיעול טורדני מזה חודשיים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

14/03/2021 | 10:11 | מאת: תאופיק

רקע כללי :בן 45 , אחרי שני חיסונים שלח קורונה, לאחרונה גם נדבקתי בנגיף למרות החיסון, עבר בסה"כ בצורה קלהף סמפטומים קלים(איבוד טעם וריח לכמה ימים,נזלת). היום אני שבוע אחרי החלמה. שאלתי: אני סובל מזה כמה חודשים (אחרי חיסון ראשון) משיעול טורדני, לא מעיר אותי בלילה אך מפריע, מדי פעם גם נזלת ואף סתום. הייתי אצל מומחה ריאות אשר בדק אותי ושלח אותי לרנטגן, ברנטגן הופיע צל קטן בצד ימים ולכן הומלץ לעשות CT , ביצעתי CT חזה עם חומר ניגוד והתוצאות היום תקינות לגמרי מבחינת הריאות , לב כבד ו.. בגודל התקין. הרופא נתן לי רק מנשף פליקסוטייד. מלבד השיעול , אין לי כלום. שמתי לב גם אם אני מתעצבן השיעול מחריף. הנושא פריע לי מאוד ומטריד ולכן מבקש הוא התייעצות והמלצות אולי המומחה שהייתי אצלו פספס

שלום, הסיבות השכילות לשיעול הן רפלוקס מהקיבה, הפרשות מדרכי נשימה עליונות, סינוסים ואף ואסתמה. יש לבדוק את הכיוונים הללו כסיבה לשיעול.

מנהל פורום מחלות ריאה