האם כיח יכול להיות קשור בריאות?

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

13/03/2021 | 11:02 | מאת: גלית

שלום רב, בת 50, אני קמה בבוקר עם ליחה, צריכה לכחכח הרבה, זה לפעמים גם במהלך היום. יש לי גם הרבה נזלת אחורית. אני לא משתעלת, לא מרגישה קוצר נשימה, אולי טיפה בגלל הכיח. האם מדובר בבעיה שיכולה להיות בריאות? תודה.

שלום, כיח יכול להיות קשור בריאות אם כי נזלת אחורית היא גורם מאוד שכיל לכיחה. ממליץ לבצע צילום חזה ולתייעץ במרפאת ריאות.

14/03/2021 | 00:45 | מאת: גלית

זה לא כיח, זו ליחה ואיך שמסתיימת הנזלת האחורית עוברת הליחה. אין לי גם בכלל בעיות נשימה נניח במאמצים, ריצות וכ"ו. פשוט רוצה להימנע מקרינה מיותרת, כבר עשיתי צילום רנטגן לברכיים לפני חודש וחצי, עוד צילום חזה זה נראה לי כבר יותר מידי קרינה, זה לא מסוכן?

אפשר לקחת ספריי לאף ותרופה מייבשת כמו נוסידקס ולעקוב.

מנהל פורום מחלות ריאה