ספריי חיטוי כללי של דיטול למשטחים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

11/03/2021 | 11:38 | מאת: טל

ריססתי אתמול את הכורסאות בספריי חיטוי הכחול של דטול אחרי שהיה פה נותן שירות חיצוני וכנראה כי סגרתי את החלונות כי היה קר היה ריח חזק מאוד של הדטול וישבנו בסלון איזה שעתיים ככה. אתמול בלילה היה לי דופק נורא גבוה והבוקר אני עם בלגן בבטן, אבל אני לא יודעת אם זה מהחרדה (מה שמאוד הגיוני אצלי) או מהספריי של הדטול עצמו כי הוא בגדול בדיוק מיועד לזה פשוט שמתי כמות גדולה מדי במקום סגור. רוצה לדעת אם זה מסוכן או אני צריכה לעשות עם זה משהו כי אני אוכלת סרטים. העתקתי את הרשימת רכיבים ל100 גרם: 58g ethanol 0.1 quaternary ammonium compounds benzyl-c12-18-alkyldimethyl salts with 1,2 benzisothiazol-3(2h)-one 1 1-dioxide (1:1) disinfectant perfume

שלום, קשה לדעת אם יש קשר לחומר הניקוי. דופק מהיר יכול להיות גם קשור לחרדה ובלאגן בבטן יכול להיות מוירוס או קלקול קיבה. אם זה לא משתפר מציע להיבדק אצל רופא המשפחה.

מנהל פורום מחלות ריאה