צילום חזה חוזר בתוך חודש

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

10/03/2021 | 09:40 | מאת: מנשה

לפני חודש עשיתי צילום חזה וברך ועכשיו ביקש ממני הרופא לחזור על צילום חזה ליתר ביטחון עם צילום חזה כי ראו פטמות, ראו שני עיגולים בשני צידי הריאה, האם הצילום הנוסף כבר לא מסוכן מידי מבחינת קרינה, חשוב לציין שיש לי מחיקה של 9 גנים בגנום, מה שאולי עושה אותי רגיש יותר למוטציות ושיש לי שני פוליפים קטנים בכיס מרה, האם הם יכולים להיות מושפעים מהקרינה ולהפוך לבעייתים? תודה

שלום, לא נראה לי שהצילום הנוסף מסוכן. אפשר לחלופין לבקש חוות דעת רנטגנולוג נוספת על הצילום שעשית.

10/03/2021 | 21:58 | מאת: מנשה

יש אפשרות כזו בתשלום? נניח פשוט פונים לרדיולוג באתר הפרטי שלו?

כן

מנהל פורום מחלות ריאה