שינויים פברוטיים בפסגת הראות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

28/02/2021 | 19:39 | מאת: בקי צור

בס"ד לפני מספר חודשים ביצעתי בדיקת CT צוואר לברור מהות גוש בצוואר (נותחתי וזו הייתה שנוואמה) בתשובה הרשמית שקיבלתי מבית החולים משגב לדך "שינויים פיברוטים קלים בפסגות הריאות" רציתי להבין מה זה אומר.

שלום, מדובר בצלקות בריאות, במקום הזה הן לרוב ללא חשיבות.

01/03/2021 | 23:30 | מאת: בקי צור

בס"ד קודם כל תודה ענקית! זה כל כך מרגיע לקבל תשובה. אם להיות קצת נודנקית ואם יורשה לי? מה יכול לגרום לצלקות בפסגות הריאות? אני בת 45 לא מעשנת אוכלת וחיה בריא גרה בירושלים רחוק מאזורי תעשייה. האם יש משהו לעשות כדי לשפר מצב?

מנהל פורום מחלות ריאה