סינוסים קוסטופרניים חופשיים בצילום חזה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

21/02/2021 | 21:32 | מאת: א

שלום דר,בצילום חזה יצא לי סינוסים קוסטופרניים חופשיים,צל הלב לא מוגדל.איו תסנין.מה פרוש סינוסים קוסטופרניים חופשיים??הצילום ניתן 3 חודשים לאחר שיצא באמאראי דופן חזה וסקפולות מעט נוזל פלאורלי ב ריאה מימין.האמאראי ניתן בגלל נפיחות בסקפולה הימנית כמעין גוש.הגוש התברר כשומן.ניתן אחרי הצילום גם סיטי ריאות בגלל צרידות גם ואנדומטריומה ברחם ויצא תקין ללא נוזל ותקין בכללי.שאלתי בצילום מה זה אומר סינוסים קוסטופרניים חופשיים כאמור??ועוד נרשם בצילום שאין שינוי מלפני שנתיים.מה שהיה אז שהתגלו מעיים רוחביים מעל הכבד מתחת לסרעפת.נאמר לי שכך נולדתי כנראה המעיין מפותלים מאד במיקום גבוה .קולנו תקינה.תודה

שלום, מדובר בתיאור של בדיקה תקינה.

22/02/2021 | 18:43 | מאת: א

תודה רבה דר

30/01/2023 | 14:42 | מאת: מודאגת

בדיוק הממצא שקיבלתי לאחר הבדיקה שנערכה היום. מצאים: צ.ביתחזה. צלהלבאינומורחב. לאהודגםתסניןריאתי. סינוסיםקוסטופרנייםחופשיים - תקין? תודה

30/01/2023 | 15:34 | מאת: א

כן

מנהל פורום מחלות ריאה