תסמינים אחרי חיסון קורונה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

17/02/2021 | 11:26 | מאת: יעל 40

שלום, קראתי בכמה מקומות שתופעות לוואי אחרי חיסון קורונה שני מראות שמערכת החיסון עובדת בניגוד למבוגרים שלכן אין להם תופעות לוואי. קיבלתי לפני יומיים חיסון שני ואין לי שום תופעה, ממש לא מרגישה כלום חוץ מהכאב באזור הזריקה. האם זה אומר משהו לשלילה על מערכת החיסון שלי? אציין שאני לוקחת שנים ויטמין די ונמצאת במקום גבוה מבחינת רמת הוויטמין בטבלה,ותהיתי אם יש קשר כי לפי מחקרים הוויטמין עוזר בהקלת התסמינים. תודה רבה.

שלום, זה לא אומר שו דבר. לא לכולם יש תופעות. החיסון עדיין יעיל.

מנהל פורום מחלות ריאה