הלכתי בסוף.. אשמח לשאלות נוספות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

15/02/2021 | 15:32 | מאת: שושי

שלום, הלכתי בסוף לבדיקה אצל הרופא ריאות.. לא בדק אותי עם סטטוסקופ רק עשיתי בדיקת תפקודי ריאות והוא כתב "הפרעה חסימתית בינונית FEV1= 66% of pred" ואז בסיכום: "לנ"ל הפרעה חסימתית משמעותית. תקבל פוסטר 100/6 מקג פעמיים ביום ויכולה להוסיף לפי צורך" הוא אמר לי לקחת משאף פעמים ביום לא משנה איל ארגיש... השיעולים האלו קורים לי רק בחורף... האם גם כשיגמרו אצטרך לקחת את המשאף? לכמה זמן? מה זה אומר חסימה משעותית? זו אסמטמה שקורית לי רק בחורף? האם הטיפול יכול לרפא את החסימה? האם חיב לטפל עם משאף ואין כדורים? תודה

15/02/2021 | 21:57 | מאת: שושי

והאם זה ישפיע עליי בעתיד.. תודה

שלום, כנראה מדובר באסתמה. הטיפול שהציע יעיל ויתכן שיהיה שיפור ובעתיד לא תצטרכי טיפול קבוע. משאפים יותר טובים מכדורים.

מנהל פורום מחלות ריאה