גרד בכל הגוף עם אסתמה ואלרגיה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

13/02/2021 | 22:03 | מאת: רלי

שלום ד"ר, יש לי אסתמה קשה ואני מאוזנת עם פוסטר 8 שאיפות. יש אוטיקריה פעם ב... אלרגיה לאבק ואני לוקחת גם סינגולאייר ואריוס. ביומיים האחרונים הופיעה לי מעיין אוטירקיה על החזה שחזרה כמה פעמים וכרגיל עברה תוך חצי שעה, שזה לא חריג. אך מה שנוסף זה גרד מופשט בכל הגוף, באזורים שהם לא אדומים ללא פריחה. אפילו בקרקפת גירד לי, וממש כמעט בכל אזור בגוף. לא נחשפתי לגורם אלרגני חדש וגם לא יצאתי בימים האלה מהבית. האם זה אסתמה של העור? ואם לא, מה זה יכול להיות? ומה יכול להיות הטיפול אם אני לוקחת כבר אריוס? יש לי עוד כמה ימים עירוי פרינג'קט שאקבל פעם ראשונה בחיים. האם עדיף לדחות את הטיפול? תודה מראש

שלום, אורתיקריה יכולה להיות לפעמים עקשנית ויש צורך במינון גבוה של אריוס, לעיתים תוספת פרדניזון ואפילו טיפול ביולוגי כמוזולייר. ממליץ להתייעץ עם רופא אלרגיה. אם אפשר לדחות את העירוי ממליץ לדחות.

מנהל פורום מחלות ריאה