ליחה צבעונית מעל 5 חודשים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

13/02/2021 | 21:05 | מאת: מיכל

שלום דוקטור. קצת אחרי שהחלמתי מקורונה החל להופיע אצלי ליחה צהובה שבהמשך התווסף שיעול עם כאבי שרירים, הרופא משפחה שמעה בבדיקה נשימות ברונכאליות, צילום חזה יצא תקין, לקחתי אנטיביוטיקה (ZETO) שלא השפיע כל כך על הליחה (השיעול והכאבים פחתו...) אחרי חודשים שהליחה מציקה במשך כל שעות היום הרופא נתן לי כדור פרופיטן - נגד אלרגיה שגם כן לא עזר בכלל. בדיקת רופא אא''ג תקינה לגמרי. אמרו לי שהליחה כנראה מקורה מהריאות. מה יכולה להיות הבעיה? אני סובלת ממנה כבר יותר מ-5 חודשים והיא נמאסה עלי.... אשמח עם תוכלו לכוון אותי קצת יותר. תודה רבה

13/02/2021 | 23:41 | מאת: מיכל

רק הוסיף .שלקחתי לאחרונה שוב אנטיביוטיקה (LEVO) הליחה נעלמה ואחרי בערך שבוע וחצי, שבועיים חזרה שוב....

שלום, ממליץ לעשות בדיקת סיטי ולוודא שאין ברונכיאקטזיות, כמו כן, בדיקות ליחה.

מנהל פורום מחלות ריאה