מי חמצן במזגן למי שיש לו אסתמה קשה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

12/02/2021 | 23:19 | מאת: מירי

שלום, יש לי אסתמה קשה ואלרגיה ועליי לעשות מזגן מיני מרכזי חדש בדירה חדשה. נתקלתי במזגן של חברה מוכרת שיש בו טכנלוגיה של טיהור אוויר עם מי חמצן. כתוב שטכנולוגיית 02 AIR CARE ממירה לחות שקיימת באוויר למי חמצן. מולקולות מי החמצן נדבקות לוירוסים, חיידקים עובש ויתר הגורמים המזיקים לאוויר, משמידות אותן ובכך למעשה גורמות לטיהור האוויר שאתם נושמים בבית. אני גרה לבד אז וירוסים וחיידקים אולי זה פחות רלוונטי. מה שמדאיג אותי זה: האם מי חמצן באוויר בכמות כזאת לא עלול לגרות את הריאות ואולי מתישהו להעלות את הסיכוי להתקף אסתמה? אני יכולה לרכוש גם מזגן בלי הטכנלוגיה הזאת. תודה מראש

שלום, אני לא מכיר את הטכנולוגיה אבל קשה לי להאמין שהיא גורמת לבעיה בריאותית.

מנהל פורום מחלות ריאה