תוצאות צילום חזה- הצילום מצורף

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

12/02/2021 | 16:30 | מאת: עופר

שלום רב, בן 49, עשיתי צילום חזה שגרתי, לא מעשן, ללא תלונות מלבד קוצר נשימה קל במאמץ יחסית גדול. הרדיולוגית כתבה שאין תסנין והכל תקין אבל אני רואה איזה עיגול בצד שמאל על הצלע בחלק התחתון יותר- זו יכולה להיות איזו בעיה שצריך בכל זאת לברר? תודה רבה.

שלום, לפעמים יש עצם על עצם שיכולה לתת תמונה כזו. אני חושב שהייתי מסתפק בצילום ובפיענוח שקיבלת.

18/02/2021 | 17:22 | מאת: עופר

זה נראה מעט יוצא מהצלע, זה קטן ומאוד עגול, נראה כמו פטמה אבל אין את זה בצד שני. זה לא יכול להיות קשרית שצריך לעקוב אחריה? פשוט די מודאג, תודה.

מנהל פורום מחלות ריאה