המשך תודה רבה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

11/02/2021 | 15:16 | מאת: שושי

תודה על התשובה.. אני שוקלת לוותר על בדיקת רופא ריאות בגלל שאני מתביישת... לא מצאתי רופאת ריאות וזה גם פחות משנה... אני מתביישת בלי דשר למגדר הבודק... הבעיה העיקרית שלי זה שיעול מאוד חזק יותר מחודש... רופא משפחה בדק עם סטטוסקופ והוא לא מצא כלום... עשיתי צילום רנטגן ריאות ויצא תקין...ניסיתי לקחת רקוד, מוקסיליט, ניסיתי אנהלציה עם בודיקורט, אירובט ועכשיו אני עם דסלורטדין ולא עוזר... אשמח לעצה איך להעלים את השיעול.. רופא המשפחה אומר שניסינו את כל מה שהוא יכול לתת... רופא ריאות יוכל להביא משהו יותר טוב לשיעול? או שאין משהו חזק יותר? אני רק רוצה לטפל בסימפטום.. מעדיפה לא לעשות בירור שלם... תודה רבה ממש אשמח אם תמליץ על משהו

שלום, אפשר לנסות אנטיביוטיקה או מספר ימים של כדורי פרדניזון לפי המלצת הרופא המטפל.

מנהל פורום מחלות ריאה