קשרית 1 סמ מעט סמיכה עם קליטה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

11/02/2021 | 10:19 | מאת: לי

שלום לך אבא שלי עבר ניתוח בעבר ) 3 שנים) להוצאת פוליפ לכן כל שנתיים מבצע PET היו קשריות שלא הייתה התייחסות השנה לאחר 2 ניתוחי אבצט בישבן עשה שוב PET לביקורת . מתוך כמה קשריות קטנטנות יש אחת שגדלה מ8 מלפני שנתיים ל 1 סמ טיפה סמיכה עם קליטה. האם כל קליטה ובגלל שהיא גדלה יש חשד? מחייב ? האם יש סבירות שזה יכול בבדיקות לצאת גם שפיר?

שלום, יכול להיות שזה ממצא שפיר אבל ממצא שגדל וקולט ב PET צריך התייסות, לרוב ביופסיה.

11/02/2021 | 20:55 | מאת: לי

תודה על תשובתך המהירה.

מנהל פורום מחלות ריאה