צרידות כבר שלושה שבועות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

11/02/2021 | 08:29 | מאת: אתי

שלום רב אני בת 50 עם סיטוס אינברסוס וקרטגנר סינדרום לפניי שלושה שבועות התעוררתי באמצע הלילה עם תחושת מחנק שיעול אודם ונפיחות בפנים שיערתי שאולי זאת אלרגיה לקחתי כדור לאלרגיה לא הצלחתי לישון מתחושת המחנק למחרת בבוקר האודם בפנים נעלם נשארתי קצת נפוחה אבל הייתי צרודה אחריי שבוע של צרידות הלכתי לא.א.ג נכנס לי לגרון עם סיב אופטי לא מצא כלום נתן לי משאפים וכדור לאלרגיה אבל זה לא עוזר יש לציין שאני לא משתעלת רק אחריי שתיית מים ומרגישה מחנק רק בדיבור קרה שהיה לי יום יומיים קול ושוב נעלם אחריי שלושה שבועות פניתי שוב לא.א.ג גם הוא לא מצא כלום והפנה קלינאית תקשורת למרות שכתב מיתרי קול תקינים המליץ לי לא לדבר שבוע אני נורא חוששת שזה דווקא מכיוון הריאות בגלל כל הסיפור של הריסים בקנה הנשימה ומפספסים משהו. לא שמעו לי את הריאות רופא משפחה מדבר איתי רק בטלפון אשמח לקבל עזרה וייעוץ תודה רבה

שלום, כדאי להיבדק ע"י רופא ריאות. אולי יש צורך במשאף בשל אסתמה או באנטיביוטיקה בשל דלקת.

מנהל פורום מחלות ריאה