בדיקת רופא ריאות...

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

10/02/2021 | 19:29 | מאת: שושי

שלום, אשמח לדעת איך הולכת בדיקה אצל רופא ריאות? בגלל שיעול חזק מעל חודש וקוצר נשימה... האם יש צורך להתפשט חלק גוף עליון? כי אני מאוד ביישנית... הרופא משפחה שלח אותי גם לאקו לב... ואני מתביישת מזה גם.. תודה

שלום, רופא ריאות בודק בעיקר את החלק העליון של הגוף, לעיתים ייבקש ממך להפשיל את החולצה אבל בד"כ אין צורך בהורדה מלאה של הבגדים. הוא יבדוק את הנשימה בעזרת סטטוסקופ. את יכולה לגשת לרופאת ריאות אם את מעדיפה.

מנהל פורום מחלות ריאה