מזרק אפיפן לטיפול פרינג'קט

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

08/02/2021 | 23:40 | מאת: יונית

שלום רב, האם לחולי אסתמה קשה עם אלרגיה לאבק ומספר עצים מומלץ שיהיה בבית ובכיס מזרק אפיפן? ובלי קשר, עליי לעבור עירוי פרינג'קט. ונופר בעבר לא עשה לי אלרגיה. האם זה אומר שרוב הסיכויים שפרינג'קט גם לא יעשה אלרגיה? באשפוז יום הם מהר מאוד משחררים הביתה. האם כדאי לי להשאר שם בקופה ליד עד שעה או אפילו יותר? תודה רבה

שלום, אני לא ממליץ על מזרק אפיפן לחולי אסתמה אלא במקרים שהייתה אלרגיה מסכנת חיים בעבר. סביר להניח שלא תהיה אלרגיה לטיפול החדש ומומלץ על השגחה לפי הפרוטוקול הרגיל.

מנהל פורום מחלות ריאה