חימום דירה בחורף לחולי אסתמה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

06/02/2021 | 23:33 | מאת: שירי

שלום, יש לי אסתמה קשה. היתה שנים בינונית ולמעשה אף פעם לא חיממתי את הדירה בחורף כי אני לא מאלה שסובלים מקור וחימום מזגן ממש מחניק ומייבש את האוויר, ומקרן חום מוציא ריח. מאז הסאתמה שלי החמירה. בקרוב אני אעבור לדירה חדשה ואעשה בה שיפוץ ותהיתי האם כדאי לעשות חימום תת רצפתי חשמלי. רק אני אגור בדירה. לי לא קר בחורף, אך המחשבה היא שהקור לא יחמיר את האסתמה. מדובר על דירה במרכז הארץ שפונה לצד צפון והכי נמוך הטמפרטורה בבית מגיעה ל 15 מעלות בחורף. העניין הוא שהיצרינים טוענים שהחימום הזה לא מייבש.... חשמלאי הסביר לי שאיו דבר כזה חימום לא מייבש, יש פחות מייבש...וזה פחות מייבש. האם ייתכן ששיש סיכוי שדווקא ייבוש האוורי יגרום לי להחמרה לעומת 15 מעלות בבית בימים הכי קיצוניים? תודה מראש

שלום, בטמפרטורות בארץ החימום פחות נצרך ברוב ימות השנה. אני לא חושב שזה יכול לגרום לאסתמה לצאת משליטה. בחרי את צורת החימום הנוחה לך.

מנהל פורום מחלות ריאה