בירור שאלות אחרי החלמה מקורונה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

02/02/2021 | 20:24 | מאת: שואל

שלום דר׳ חודש אחרי החלמה מקורונה , כל התסמינים חלפו מלבד התקפי קשיי נשימה. שאלותי: 1- האם צילום רנטגן לריאות חולה קורונה משקף את מידת הנזק שנגרם לריאות? 2- האם קשיי הנשים עשויים לחלוף עם הזמן? מה ממצוע הזמן בבקשה? 3- האם נזק הריאות הפיך או בלתי הפיך? כל טוב והמון בריאות דר׳

שלום, ממליץ לבצע תפקודי ריאות מלאים. סיטי לפעמים מראה יותר מצילום וניתן לבצע זאת. קשה לדעת לגבי הפיכות. ברוב במקרים התלונות והפגיעה הריאתית חולפים כעבור 3 חודשים.

מנהל פורום מחלות ריאה