שאלה בנושא חלקיקים בבקשה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

24/01/2021 | 12:16 | מאת: דני

עם ניכנס לי לריאות דרך דרכי הנשימה 2 גרגרים (חלקים קטנים של ספוג ויש סיכוי שזה אולי חומר אחר) זה יכול להיות מסוכן? עם זה מסוכן איך אפשר לאבחן ולטפל בזה? עם זה ספוג זה יכול ליתפרק אחרי כמה זמן ב: ריאה? ועם כן אחרי כמה זמן בערך? אני שמתי לב שאני מישתעל יותר אחרי זה , זה סימן שצריך לבדוק או שבינתיים ממתינים ורואים עם זה עובר? תודה מראש.

שלום, אם זה נכנס לריאות יש אפשרות שזה ייצא בשיעול. אם השיעול מתגבר יש לפנות לרופא לבדיקה. במקרים שמשהו נתקע בתוך הריאות לפעמים יש צורך בברונכוסקופיה להוציאו.

מנהל פורום מחלות ריאה