בת 28 בעבר פגית כשהיתה קטנה ללא עישון

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

13/01/2021 | 22:03 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני בת 28 בעבר הייתי פגית כשהייתי קטנה והיו לי בעיות בנשימה בימים האחרונים אני סובלת מי שיעול יבשה ללא עישון כל החיים. יש לי בעיה של סטית מחיצת אף כבר כמה שנים שלא טופל בניתוח האם יכול להיות קשור לנשימה של האף ובגלל זה אני משתעלת אני רוצה להסביר שאני אוכלת כרגיל 3 ארוחות ביום אני לוקחת כבר קרוב לשנה תרופה פסיכיאטרית כשגם עלו לי את המינון האם יכול להיות הגורם לשיעול .... מחר יש לי בדיקת eeg האם אני צריכה להגיד להם משהו לפני הבדיקה על מצבי תודה רבה בעבר היה לי בעיה של דלקת חניכיים שבגללו נתנו לי אנטיביוטיקה והרופא שיניים לא הסכים שאני אקח כל כך הרבה אנטיביוטיקה מה עוד אפשר לעשות כדי שהשיעול ייגמר לגמרי תודה רבה

שלום, מצטער שהתשובה כבר לא רלוונטית לגבי ה eeg. שיעול ממושך יכול לנבוע מבעיות אלרגיה, אא”ג, אסתמה ורפלוקס. ממליץ על בירור במרפאת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה