NSIP Cellular pattern lung disease

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

12/01/2021 | 17:41 | מאת: יאלוש

שלום וברכה הייתי אצל רופא ריאות מטופלת אימוראן פרדניזון במינונים משתנים לעיתים 20שזה בקבוע ופעם בחודש בהיתלקחויות מעלה ל40 מג למעספר ימים לאחרונה ב2 בדצמבר 20 קבלתי. 2 מנות בהפרש של שבועים ריטומקסיאב סהכ 2000 מג עבר כבר חודש פלוס אין שינוי עדין היתלקחויות אין אפשרות להוריד מינון סטרואידים מאחר ויש הרעה ניסיון כושל כבר המון זמן לבסוף אין לא איך לעזור לי מבחינת טיפול למרות הטענה שההדמיות לדעת הרופא בשיפור אך קלינית מצב לא יציב ותלוית סטרואידים הפנה למרפאת טרום השתלה בלינסון לא יידעת אם יעזור האם אין טיפולים אחרים למחלה הזאת ?? תחת חמצן קבוע 8 ליטר לדקה מה דעתך בתודה וסליחה על האורך

שלום, אני חושב שהערכה במרפאת השתלות היא נכונה לך.

אני רוצה להוסיף שהצורך שלך בחמצן מדאיג ולכן יש להגיע להערכה לקראת ההשתלה בדחיפות. מי שמופנה במצבך להערכה מקבל תור מכסימום תוך שבועיים.

מנהל פורום מחלות ריאה