ירידת סיטורציה במאמץ קל .

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

12/01/2021 | 06:25 | מאת: עופר רפאל חיים

שלום . מהן הסיבות שבגללם הסיטורציה יורדת במאמץ קל . אני מחובר למחולל חמצן בגלל סיטורציה נמוכה 93% כאשר מחובר לחמצן בזרימה של 3 ליטר/שעה . יש לציין שאין לי מחלת ראות כרונית . כאשר אני מוריד את צינור החמצן והולך לשירותים אז כאשר אני חוזר לחמצן ומודד את הסיטורציה זה מראה לי 80% ולפעמים פחות . מה עלי לבדוק . תודה .

שלום, יש מחלה שגורמת לכך, או מחלת ריאות, או מחלת לב או שילוב או בעייה בכלי הדם. צריך בירור.

13/01/2021 | 20:41 | מאת: עופר רפאל חיים

תודה . מה הבירור שאתה ממליץ לי לעשות ? מה הבדיקה הנכונה לעשות כדי לעלות על הבעיה ? מודה לך מעומק ליבי .

מנהל פורום מחלות ריאה