חיסון בזמן שיש קורונה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

03/01/2021 | 00:08 | מאת: נעה

שלום האם לחיסון נגד קורונה בזמן שהמתחסן חולה בקורונה עשוי ליצור בעיות (החמרה בקורונה, בעיות אחרות כתוצאה מהשילוב של מחלה פעילה ותוספת חיסון) או שהוא לא יהיה יעיל? כמובן שאין הכוונהאך ייתכן וזה כן קורונה לחולה קורונה שניגש לחיסון, אלא לכאלו שאו שהם רק נשאים ולא מודעים לזה, או שיש להם סימפטומים לא ספציפיים דווקא לקורונה ולכן לא נבדקו? תודה רבה

שלום, למיטב ידיעתי הנושא לא נבדק, אולם אני מעריך שיעילות החיסון במצב זה תהיה נמוכה מאוד. זה לא מסוכן אבל לפי ההנחיות לא נותנים לחולים חיסונים.

מנהל פורום מחלות ריאה