שיעול עם ליחה זה תסמין של קורונה?

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

01/01/2021 | 13:32 | מאת: רונן

שלום שיעול עם ליחה כבר כמה ימים (יש גם לפעמים כאב גרון כתוצאה מהשיעול). מרגיש לי שמקור הליחה עמוק יותר מאשר הלוע. אציין שיש לי נטיה לנזלת כרונית, וקרה לי גם בעבר שיעולים כאלו עם ליחה. האם זה תסמין של קורונה? זה מצריך בדיקה או שאין קשר לקורונה ולחכות שיעבור? ללא חום גבוה, ללא כאבי ראש, קצת עייפות אבל אולי זה בגלל שינה לא טובה עקב השיעולים. תודה

שלום, שיעול הוא אחד הסימנים שיכולים להיות בקורונה אבל גם בברונכיטיס או מחלה וירלית רגילה. אין חובה להיבדק אלא אם היית בחשיפה לחולה קורונה.

מנהל פורום מחלות ריאה