יש לי מחלת עובש בריאות? בן 20

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

27/12/2020 | 11:29 | מאת: ירין

היי שלום אני בן 20 לפני שנה וחצי יצא לי לעשן כמות גדולה מאוד של מריחואנה שפיתחה עובש. לא חשבתי על זה יותר מידי באחד מן הימים עשיתי בדיקת ct חזה בטן אגן למציאת בלוטות לימפה שיצאה תקינה אבל בבדיקה נמצאו מספר נודלים בריאות בגודל של 4ממ הממצאים תקינים הבנתי שזה נודלים מאוד קטנים ולא פניתי לרופא אבל התחילו לי כאבי חזה וקוצר נשימה רק אחרי שנה עשיתי עוד ct אחרי שנה שהראה שאין שינוי בנודלים אותו גודל ועכשיו התחילו לי הזעות לילה ושיעול קל מה זה יכול להיות ?

שלום, אני מניח שהנודולים אינם מחלה פעילה מאחר שלא חל בהם שינוי. יתכן שאתה סובל כעת מדלקת שתחלוף תוך זמן קצר.

מנהל פורום מחלות ריאה