מינון סימביקורט לעומת רלבר

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

23/12/2020 | 21:36 | מאת: עדי

שלום, נאמר לי שהסטרואיד בבודיקורט ובסימביקורט חלש ב כ 25 אחוזים לעומת הסטרואיד בסרטייד. האם גם ברלבר הסטרואיד נחשב יותר חזק ב 25 אחוזים או יותר לעומת הסימביקורט? והאם במינון המקסימלי של רלבר מבחינת מרחיב הסימפונות יש את אותה הכמות כמו במינון מקביל של סימביקורט? תודה מראש

שלום, אין השוואה מדוייקת בין המינונים. באופן כללי אפשר לחלק למינון נמוך סרטייד 250 פעמיים שווה לסימביקורט 160 פעמיים ולרלבר 92 פעם אחת. כנ"ל במינון הכפול.

מנהל פורום מחלות ריאה